Monday, April 29, 2013

Tipus d'Aparells vitrall


Stained il · luminació d'accent de vidre complementen qualsevol decoració. Un patró de Tiffany pot tenir dissenys florals, geomètrics, capritxós o animal. Vostè ja no es limiten a les opcions tradicionals. Hi ha molts estils diferents entre els quals escollir. No és la missió o l'estil Prairie fet famós per altra 19 segle artista Frank Lloyd Wright. No és l'estil victorià. Avui rústic i Rustic Lodge s'estan convertint en estils molt populars.

Taula estil Tiffany, llums decoratives o llums d'escriptori pot millorar una tauleta, el berapa harga kaca patri bandung seu escriptori o taula de nit. Utilitzat per llegir o encendre una àrea petita, aquests són els cavalls de batalla de la il · luminació de la llar. Llums de peu Tiffany, torxes llum de peu i el pont de llums de peu del braç són una interessant addició a qualsevol habitació. Afegeixen alçada, drama, i crear un punt focal interessant. Ells es poden moure d'un lloc a un altre com la il · luminació ambiental (de fons), o afegir il · luminació de la tasca, segons sigui necessari.

La decoració de la seva cuina amb estil Tiffany Island llums de sostre o penjants augmentarà la seva llum disponible. Es crearà un efecte colorit sensacional a l'illa de la cuina.

No comments:

Post a Comment