Monday, April 29, 2013

Flere kunstnere blev berømt for deres


Selv om mange mennesker tænker på at dekorere kun med lamper, når der henvises til farvet glas, der er mange andre interessante anvendelser.

Selvfølgelig kan du bruge glasmaleri paneler i din udsmykning ordningen. Disse smukke paneler hænger i et vindue. De tilføjer en dundrende effekt til ethvert rum. Disse paneler kan bruges til at skjule en ikke så rart visning og dermed styrke et værelse atmosfære.

Flere kunstnere blev berømt for deres farvede glas kreationer. dimana kaca patri di bandung De to mest berømte er Louis Comfort Tiffany, hvis kreationer er ofte inspireret af naturen. Hans guldsmed, påfugl og cherry blossom motiver er stadig meget efterspurgt i dag. Den anden kunstner er Frank Lloyd Wright, der skabte i missionen eller Prairie stil.

Der er farvede glas pejs skærme. Med stearinlys tændt bag dem, disse skærme tilføje charme og varme til ethvert pejs indstilling. Disse pejs skærme er beregnet til pynt, da varmen fra en brand kunne smelte lodde.

Køb høj kvalitet farvet glas fra velrenommerede producenter som Meyda Tiffany eller Dale Tiffany. Glasset design og udførelse er blandt de bedste, og baserne og elektriske komponenter er af højeste kvalitet til lang levetid.

No comments:

Post a Comment