Monday, April 29, 2013

Punts a tenir en compte en decorar amb vidres de colors


Billar llums de la taula amb un capritxós, esportius o temàtics a l'aire lliure afegir interès a qualsevol billar o billar.

Paret de vidre tacada muntat aplics accentuar la seva xemeneia o la llum i dimana kaca patri di bandung dramatitzar el passadís. Vanitat i aplics de paret muntat proporcionen una excel · lent il · luminació del bany.

Rep als teus convidats amb una bella Tiffany o estil del llum Lodge al vestíbul d'entrada o passadís. Llums penjolls de vidre contemporanis afegeixen impressionant bellesa de la seva entrada, menjador, cuina, bany o qualsevol habitació de casa teva. Algunes d'aquestes peces són definitivament no vitralls de la seva àvia.

1. Penseu en l'estat d'ànim o l'ambient que voleu crear. 2. Tingueu en compte els elements decoratius que desitja accentuar. 3. Identificar les activitats que es realitzaran a cada habitació (lectura, afició, treball a domicili, la cuina, el bany, etc) 4. Els colors foscos necessiten més llum. Així que afegir més brillant llum de fons a les zones més fosques. 5. Identificar l'àrea d'usos múltiples, i utilitzar més d'un tipus d'il · luminació.

No comments:

Post a Comment