Monday, April 29, 2013

Diversos artistes


Encara que molta gent pensa en decorar només amb els llums quan es refereix a vidres de colors, hi ha molts altres usos d'interès.

Per descomptat, pot utilitzar panells de vitrall en el seu esquema de jual beli kaca patri bandung decoració. Aquests bells panells pengen en una finestra. Afegeixen un efecte aclaparador a qualsevol habitació. Aquests panells es poden utilitzar per amagar una no tan bona vista, millorant així l'atmosfera d'una habitació.

Diversos artistes es va fer famós per les seves creacions de vidres de colors. Els dos més famosos són Louis Comfort Tiffany, les creacions s'han inspirat en la natura. La seva libèl · lula, paó i de la flor de cirerer motius estan sent molt sol · licitats avui dia. L'altre artista és Frank Lloyd Wright, que va crear en la Missió o l'estil Prairie.

Hi ha taques pantalles de la xemeneia de vidre. Amb espelmes enceses darrere d'ells, aquestes pantalles afegeixen encant i calidesa a qualsevol ambient xemeneia. Aquestes pantalles de la xemeneia són per a fins decoratius només com la calor d'un foc pot fondre la soldadura.

Comprar vidrieres d'alta qualitat dels fabricants de renom com ara Tiffany o Meyda Dóna-li Tiffany. El disseny i la fabricació de vidre es troben entre els millors, i les bases i components elèctrics són de la més alta qualitat per a una llarga vida.

No comments:

Post a Comment